Μια κορυφαία γευστική
εμπειρία

Το Εστιατόριο

Το Almyra εστιατόριο προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία φαγητού, στην περιοχή της Γεωργιούπολης.

Το Almyra θέτει συνεχώς ψηλά τον πήχη της υψηλής ποιότητας στο φαγητό.

 

Παραθαλάσσιο εστιατόριο με υπέροχη θέα στον κόλπο της Γεωργιούπολης , σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα εκλεκτά φαγήτα, όλα δημιουργούν μια υπέροχη εμπειρία.

 

Είτε είστε λάτρης του Sushi ι ή λάτρης του καλού φαγητού, το Almyra σας προσφέρει ένα συνδυασμό χαλάρωσης και ηρεμίας των αισθήσεων, και μερικά από τα καλύτερα και πιο υγιεινά φαγητά που θα μπορούσατε να βρείτε.

 

Δήλωση αποστολής

  • Δημιουργήσαμε ένα από τα κορυφαία Suchi and Fish Restaurant στην Κρήτη, παρέχοντας μόνο φρέσκα, πρωτότυπα και υγιεινά τρόφιμα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά.
  • Σας παρέχουμε εξαιρετική, επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση, προκειμένου να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών .
  • Εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Σεβόμαστε κάθε άτομο που σχετίζεται με την εταιρεία μας.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το εστιατόριο Almyra λειτουργεί εποχιακά από Μάιο έως Οκτώβριο καθημερινά 19:30 – 23:30 κάθε μέρα εκτός Σαββάτου (εκτός από τα ειδικά αιτήματα)

 

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Στο εστιατόριο Almyra δεν λειτουργεί ένας αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας. Παρόλα αυτά , οι κύριοι παρακαλούνται να φορούν μακρύ παντελόνι στο δείπνο. Τα σόρτς επιτρέπονται αλλά δεν συνδυάζονται με σαγιονάρες (Ντύσιμο παραλίας).

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάντε Κράτηση

Για να κάνετε κράτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα του Guest Relations ΤΗΛ +30 28250 61901 ή συμπληρώστε την φόρμα κρατήσεων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ